1. Κάνε την Εγγραφή σου είτε μέσω GOOGLE / FACEBOOK είτε συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία στη φόρμα εγγραφής. Πρόσεξε τα στοιχεία σου να είναι τα σωστά (ειδικά το email που θα προσθέσεις να φροντίσεις να είναι ενεργό, να έχεις πρόσβαση σε αυτό και να μπορείς να λάβεις email)

2. Μόλις ολοκληρώσεις, θα σου έρθει ένα email επιβεβαίωσης με έναν σύνδεσμο (Link). Πρέπει να το πατήσεις για να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου. 

3. Αν δεν είναι στα εισερχόμενα, έλεγξε spam/junk  ή περίμενε λίγο. Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, επικοινώνησε μαζί μας εδώ.

Έλεγξε, αρχικά, ότι έχεις καταχωρήσει σωστά το email σου. Αν δεν είναι σωστό, δε θα μπορέσει ποτέ να παραδοθεί το email επιβεβαίωσης. Aν το έλεγξες και ταυτόχρονα είδες ότι δεν είναι στα spam/Junk, επικοινώνησε μαζί μας εδώ (εκτός αν χρησιμοποιείς email yahoo, οπότε τσέκαρε το παρακάτω:)

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς email yahoo, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος πάροχος έχει καθυστέρηση στην αποστολή mail. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις λίγο για να το λάβεις. Αν δεν σου έρθει το mail , καταχώρησε, αν έχεις, ένα Mail διαφορετικού παρόχου (π.χ gmail) και κάνε τη διαδικασία ξανά. Διαφορετικά, επικοινώνησε μαζί μας εδώ.

Αν πραγματοποιείς την εγγραφή σου μέσω της σχετικής φόρμας εγγραφής και όχι μέσω GOOGLE/FACEBOOK,  σε ένα από τα πεδία θα πρέπει να επιλέξεις αν είσαι μαθητής ή καθηγητής, προκειμένου να σου ξεκλειδώσει, στη συνέχεια, τα αντίστοιχα πακέτα/τάξεις  για να τα ενεργοποιήσεις.

Αν πραγματοποιείς την εγγραφή σου μέσω GOOGLE/FACEBOOK και αφού γίνει η ενεργοποίησή της μέσα από το email επιβεβαίωσης, η σελίδα θα σε ανακατευθύνει στον “ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ“, όπου θα μπορείς να επιλέξεις αν θα διατηρήσεις τον τύπο χρήστη σε μαθητή/τρια ή αν πραγματοποιήσεις αλλαγή χρήστη σε καθηγητή/τρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορείς να κάνεις αλλαγή τύπου χρήστη μόνο μία φορά με το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Στην ίδια σελίδα (Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ) μπορείς να ενεργοποιήσεις αμέσως μετά την επιβεβαίωση email , την τάξη / πακέτο μαθημάτων που θέλεις.

Κάθε λογαριασμός χρήστη μπορεί να ενεργοποιήσει μόνο μία τάξη (τύπος χρήστη μαθητή/τριας) ή μόνο ένα πακέτο μαθημάτων (τύπος χρήστη καθηγητή/τριας).

Μετά την ενεργοποίηση, ο χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση αποκλειστικά και μόνο στο περιεχόμενο της τάξης ή του πακέτου μαθημάτων που έχει ενεργοποιήσει. Το περιεχόμενο των υπόλοιπων τάξεων/μαθημάτων θα εμφανίζεται χωρίς να έχει όμως πρόσβαση.

Για ευκολία, ο χρήστης μπορεί να βρει το σύνολο των μαθημάτων του στην ενότητα ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ που βρίσκεται μέσα στην καρτέλα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ