fbpx

Πολιτική επιστροφών

 

  1. Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – Επιστροφή προϊόντων

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει εύκολα τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα επειδή απλώς άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους. Ο Πελάτης μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα με αποστολή με δικά του έξοδα στη διεύθυνση Εκδόσεις ΛΥΣΑΡΙ, Πανόρμου 14, 12242, Αιγάλεω. Σε οποιαδήποτε περίπτωση για online παραγγελίες ο Πελάτης μπορεί πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνεί με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, είτε τηλεφωνικά (τηλ: 210 5982614), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: order@lisari.gr)

Ειδικότερα, ο Πελάτης έχει το ανωτέρω δικαίωμα να επιστρέψει προϊόν που έχει αγοράσει από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα χωρίς να αναφέρει τους λόγους, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

Εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται για υπηρεσίες) ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) ή από την παραλαβή του προϊόντος (όταν ο Πελάτης έχει επιλέξει «παραλαβή από το κατάστημα») και, σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων από τον Πελάτη με μία παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά, από τον χρόνο παραλαβής και του τελευταίου, ο Πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση (εφεξής «Υπαναχώρηση»).

Ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν από την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.λπ.) η οποία δεν θα πρέπει να έχει σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις, και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Ειδικά, στην περίπτωση βιβλίου, αυτό δε θα πρέπει να έχει ανοιχτεί με αποτέλεσμα να «σπάσει» η ράχη του. Επιπλέον, για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας και αποστολή της α) είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, β) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υποχρεωμένη να επιβεβαιώσει εγγράφως την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβει.

Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε την υπαναχώρηση, στη διεύθυνση Εκδόσεις ΛΥΣΑΡΙ, Πανόρμου 14 & Σμύρνης, 12242, Αιγάλεω.

Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει στον Πελάτη το τίμημα που εισέπραξε. Στην περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη.

Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τον χρόνο κατά τον οποίο η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρησή του.

Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης μόνον εάν ο Πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Ο Πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εάν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης και των χαρακτηριστικών των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης, η δε ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να συμφωνήσει με τον Πελάτη την αποζημίωσή της.

Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. δωρεάν βιβλίο κ.λπ.) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

 

  1. Αξιώσεις λόγω ελαττωματικότητας

Η Υπαναχώρηση της παρ. 1 της παρούσας δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.

 

2.1. Ευθύνη Πωλητή για πραγματικά ελαττώματα

Σε περίπτωση ευθύνης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για πραγματικό ελάττωμα, ο Πελάτης δικαιούται κατ' επιλογήν του: α) να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, εκτός αν μία τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες, β) να ζητήσει μείωση του τιμήματος ή γ) να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί εγγράφως. Εάν ο Πελάτης επιλέξει την αντικατάσταση του προϊόντος, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ οφείλει να προβεί στην αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης διαπιστώσει κάποιο ελάττωμα, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη, είτε τηλεφωνικά (τηλ: 2105982614) είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιορισμός ευθύνης: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν παρέχει εγγύηση, ούτε εγγυάται προστασία, για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

 


 

• ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


• ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με αντικαταβολή μετρητοίς στον Courier που θα σας παραδόσει τα προϊόντα στην διεύθυνση αποστολής που μας έχετε δηλώσει. Για την αντικαταβολή χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής που είναι πάγιο ποσό που ορίζεται από την εταιρία Ταχυμεταφοράς και δεν εξαρτάται από το συνολικό ύψος της παραγγελίας σας.


• KΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του Lisari.gr

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR42 0172 0470 0050 4710 3862 595
ALPHA BANK IBAN: GR65 0140 1510 1510 0200 2020 683

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων βαρύνουν τον εντολέα.
Σε περίπτωση που κάνετε την κατάθεση μέσω e-banking άλλης τράπεζας θα πρέπει να αλλάξετε την επιλογή SHA (έξοδα δικαιούχου) σε OUR (έξοδα εντολέα).
Οι επιβαρύνσεις αυτές αφορούν έξοδα διατραπεζικών συναλλαγών.
Σε διαφορετική περίπτωση δε θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης.


• ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.
Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «PiraeusBank Gateway» της Πειραιώς. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


• PAYPAL
Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.Γενικοί Όροι Χρήσης | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ

Ο δικτυακός τόπος www.lisari.gr αποτελεί ιδιοκτησία της LISARI E.E. (εφεξής: «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ»), η οποία εδρεύει στο Αιγάλεω, Πανόρμου 14, 12242, Τηλ.: 210 5982614, ΑΦΜ 801580143, ΔΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ και διατίθεται για ενημερωτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Με την είσοδό του στο δικτυακό αυτό τόπο ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους, καθώς και την ενότητα υπό τον τίτλο ΟΡΟΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ δύνανται να τροποποιούν οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης. Οι δε επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ (ΟΧΙ ΤΗΣ LISARI E.E.)

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα ελληνικών εκδόσεων τρίτων, όχι των Εκδόσεων ΛΥΣΑΡΙ (LISARI E.E.) που υπάρχουν στο e-shop έχουν ληφθεί από τη βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ, μιας υπηρεσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.). Ως εκ τούτου, η LISARI E.E. δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των σχετικών πληροφοριών. Για τα προϊόντα αυτά των τρίτων (όχι των Εκδόσεων ΛΥΣΑΡΙ) υπάρχει η πιθανότητα να έχει μεταβληθεί η λιανική τους τιμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιηθεί από τους εκδότες ή γενικά από τους προμηθευτές. Προς τούτο, σε περίπτωση που κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας διαπιστωθεί απόκλιση στην πραγματική τιμή του αναγγελθέντος είδους όπως αυτή καθορίζεται κάθε φορά από τον εκδότη ή γενικά από τον παραγωγό ή κεντρικό διαθέτη σε σχέση με την αναγραφόμενη στο e-shop, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα εκτελέσουμε την παραγγελία μόνο εφόσον λάβουμε τη ρητή διαβεβαίωσή σας ότι επιθυμείτε την αγορά με αυτή την πραγματική τιμή. Η σύμβαση αγοράς δε θα θεωρείται συναφθείσα προ της λήψης της συναίνεσής σας.

ΣΥΛΛΟΓΗ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Διαχειριστές των πληροφοριών που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο www.lisari.gr είναι οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ. Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ, χωρίς να εγγυώνται και, συνεπώς, να ευθύνονται, καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, πληρότητα και διαθεσιμότητα. Παρά τις προσπάθειες, είναι πιθανή η ύπαρξη κάποιων ανακριβειών. Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ δε φέρουν οιασδήποτε φύσης ευθύνη εάν οι παρεχόμενες στο δικτυακό αυτό τόπο πληροφορίες ή οι προτάσεις/απόψεις κτλ. τρίτων προσώπων που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή επίκαιρες ή αν παραβιάζουν οιαδήποτε δικαιώματα τρίτων. Διευκρινίζεται ότι οι συμβουλές, προτάσεις κτλ. τρίτων προσώπων που φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο αποτελούν προσωπικές απόψεις των προσώπων αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι οι προτάσεις αυτές υιοθετούνται από ή εκφράζουν τον παρόντα δικτυακό τόπο και τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ. Η χρήση του www.lisari.gr και, ειδικότερα, η χρήση των πληροφοριών/προτάσεων που περιλαμβάνονται στο δικτυακό αυτό τόπο γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη των επισκεπτών/χρηστών, οι οποίοι αποδέχονται ότι οι πληροφορίες προσφέρονται ως έχουν ΧΩΡΙΣ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ. Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν οποτεδήποτε το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου www.lisari.gr και να διακόψουν το σύνολο ή μέρος αυτού χωρίς προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ / ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ο δικτυακός τόπος www.lisari.gr προστατεύεται από τις διατάξεις του Ν.2121/93 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως εκάστοτε ισχύει. Εκτός εάν προβλέπεται ρητώς το αντίθετο, στους επισκέπτες παρέχεται μόνο η άδεια περιήγησης στο δικτυακό αυτό τόπο χωρίς δυνατότητα λήψης δεδομένων του δικτυακού τόπου www.lisari.gr μέσω δικτύου και χωρίς άδεια μεμονωμένης αντιγραφής και αποθήκευσης στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους τμημάτων του υλικού που περιλαμβάνεται στο δικτυακό τόπο lisari.gr.

Η άδεια χρήσης του δικτυακού τόπου που χορηγείται στους επισκέπτες και στους εγγεγραμμένους χρήστες του δικτυακού τόπου lisari.gr σύμφωνα με τα ανωτέρω μπορεί να ανακληθεί ή να τροποποιηθεί οποτεδήποτε και για οιονδήποτε λόγο.

Πέραν των ανωτέρω δικαιωμάτων που χορηγούνται στους επισκέπτες/χρήστες, απαγορεύεται οιαδήποτε άλλη χρήση του δικτυακού τόπου www.lisari.gr και του υλικού που δημοσιεύεται/διατίθεται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά: της τροποποίησης με οιονδήποτε τρόπο, μεταγλώττισης, μετάφρασης, διαμόρφωσης, αναπαραγωγής, αντιγραφής, μεταβίβασης, πώλησης, μετάδοσης, διανομής, εκμετάλλευσης, έκδοσης, αναδημοσίευσης, αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload) με οιονδήποτε άλλο τρόπο οιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, τμηματικά ή περιληπτικά) που παρέχεται στο δικτυακό αυτόν τόπο με οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (συμπεριλαμβανομένων των καταλόγων προϊόντων και της συνολικής διευθέτησης/διάρθρωσης/κατανομής της ύλης του δικτυακού τόπου), καθώς και της αποστολής τους στο διαδίκτυο ή της διάθεσης των πληροφοριών στο διαδίκτυο με οιονδήποτε άλλον τρόπο.

Το υλικό που υπάρχει στον διαδικτυακό τόπο www.lisari.gr συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αρχείων, κειμένων, λογισμικού, αρχείων βίντεο ή ήχου, φωτογραφιών, γραφικών, ενημερωτικών δελτίων (newsletters), δεδομένων ή άλλων στοιχείων ή συλλογικών έργων, ανήκει στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ ή στους τρίτους που έχουν χορηγήσει στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ άδεια εκμετάλλευσης του υλικού αυτού.

Στο www.lisari.gr προβάλλονται εμπορικά σήματα που προστατεύονται από τη νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων, καθώς και διακριτικά γνωρίσματα επιχειρήσεων. Δικαιούχοι των εν λόγω σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων είναι οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΑΡΙ. Απαγορεύεται η χρήση και προβολή αυτών με οιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια των δικαιούχων αυτών.

 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η LISARI E.E (Πανόρμου 14, Αιγάλεω, 12242  τηλ. 210 5982614 ) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμορφώνεται πλήρως με όλους τους κανόνες επεξεργασίας τους, όπως αυτοί προκύπτουν από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Η LISARI E.E. συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών της μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν εκουσίως. Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα στοιχεία που συλλέγονται με τη βοήθεια των αρχείων cookies. Λόγω των συχνών και ραγδαίων αλλαγών της τεχνολογίας καθώς και των αντίστοιχων προσπαθειών του νομοθέτη να συμβαδίσει η νομοθεσία με αυτές τις αλλαγές, η LISARI E.E. δεσμεύεται να σας ενημερώνει για οποιαδήποτε τροποποίηση στην πολιτική της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων. Σε περίπτωση διαφωνίας του χρήστη με την πολιτική αυτή, αυτός οφείλει να διακόψει και να αποφύγει την περιήγησή του στην ιστοσελίδα.

Η LISARI E.E. δεσμεύεται δεν μπορεί να μη μεταβιβάσει τα στοιχεία σας σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) για κανένα λόγο, εκτός από τις περιπτώσεις όπου προβλέπεται από τον νόμο και αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές.

Οι ανήλικοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους, ενώ σε περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους η LISARI E.E. . θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να ενημερωθεί αν υπάρχει αρχείο με τα στοιχεία του, ενώ μπορεί να τα αλλάξει και να διαγραφεί από τις λίστες όποτε το επιθυμεί.

Η LISARI E.E. διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών αποκλειστικά για λόγους οικονομικούς, φορολογικούς και φυσικά επικοινωνίας. Ενδέχεται, στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών και των πληροφοριών της, να επεξεργάζεται, με αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας και ανωνυμίας, τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που οι ίδιοι έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και οικονομικούς.

 


© 2022. All Rights Reserved. Powered by Lisari
X

Lisari

Copyright© 2022 all rights reserved